Tryghed hjemme, på arbejde og i udlandet

Corona test og Rejse­certifi­kater til private

PCR test, Kviktest, Antistoftest, Coronapas/Rejsecertifikater og tilkalde-service.

Bestil din test her

Book en tid i et af vores testcentre og få hurtigt svar (2-4 timer). Eller ring til vores tilkalde-service på 3140 2244 – så kommer vi og tester hos dig. Har du brug for en test uden for normal åbningstid (man-fre 8.30-16.00), så send en email til info@validahealth.dk.

Valida Health Corona tests

Få dit PCR resultat samme dag inden for 2-4 timer. Eller få hurtig afklaring med en Kviktest på 15-30 minutter.

De to mest anvendte COVID-19 test er PCR test og hurtigtest (antigen test). Begge typer kan anvendes, men du skal altid tage en PCR hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med en som har COVID-19.

PCR test

Podning i halsen

PCR test er den mest sensitive (præcise) til at bestemme om en person har COVID-19. PCR test skal altid benyttes hvis

  • man har symptomer på COVID-19
  • er eller har været i tæt kontakt med en person med COVID-19

Resultatet af din PCR test kommer som regel samme dag som testen blev taget.

Antistoftest

blodprøve / priktest

Der er to typer af antistoftest. En priktest i fingeren eller en blodprøve. Priktesten kan teste om du har antistoffer imod en tidligere COVID-19 infektion, men er mindre nøjagtig end en blodprøve og kan ikke vise dig hvor mange antistoffer du har udviklet.

Blodprøven (ELISA) kan bestemme om du har antistoffer grundet en tidligere infektion med COVID-19 samt mængden og typen af antistoffer. Blodprøven kan også med stor nøjagtighed fortælle dig om du har udviklet de nødvendige antistoffer imod COVID-19 efter vaccination.

Blodprøven kan derfor også hjælpe til med til at bestemme om man er godt beskyttet imod alvorlig COVID-19 efter tidligere infektion eller efter endt vaccination og dermed om man evt. kan have gavn af en tredje booster injection.

Hurtigtest

næsepodning

Hurtigtest (kviktest) er ikke helt så præcise som PCR tests, men giver et testresultat indenfor 15-30 minutter.

Hurtigtest kan f.eks. anvendes som et alternativ til PCR tests til screening af større grupper som er er i mindre risiko for at have smitte eller ved behov for hurtigt svar før man har mulighed for at få foretaget en PCR test.

Ligesom for PCR test giver hurtigtesten kun et øjebliksbillede. Det er derfor vigtigt at du overholder de gældende retningslinjer og gode råd for hygiejne også selvom dit testresultat er negativt.

Hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med en person som har COVID-19 skal du altid tage en PCR test.

Rejse­- og Fit for Flight-certifikater

Rejse­- og Fit for Flight-certifikater

Skal du ud at rejse? Vi er specialister i Coronapas og Rejsecertifikater. Vores certifikater er godkendt af myndigheder i hele verden.

Vi kan også udstede et ’’Fit-for-Flight’’-certifikat efter endt sygdomsforløb med COVID-19, hvis du stadigvæk tester positiv.

Spørgsmål og svar

Gældende for tests foretaget i Valida Health testcentret i Parken, Østerbro.

Ved tests bestilt i Pentabase testcentre i resten af landet henviser vi til Pentabases FAQ.

HIDDEN

Hvornår får jeg mit testresultat?

Resultater fra antigen og antistof hurtigtests modtages som regel indenfor 30 minutter. Testresultat fra din PCR test modtages iflg. vilkår for den bookede service. Tests booket med resultat næste dag modtages som regel inden kl. 14:00 dagen efter. Resultat fra ELISA antistof test med venøs blod prøve leveres senest følgende dag.

Hvordan får jeg mit testresultat?

Når dit testresultat er klar, vil du modtage en notifikation på SMS og en email, hvis du har delt din e-mailadresse med os. I notifikationerne finder du et link, som tager dig til en login side, som kan tilgås direkte på din mobil eller laptop.

På login siden bedes du indtaste dit mobilnummer (landekode fra drop-down menuen og resten indtastes manuelt) og enten fødselsdag eller CPR-nummer. Anvend samme data du registrerede ved tilmelding til test. Bekræft at dine data er angivet korrekt og tryk ”Submit”.

På næste side, bedes du indtaste en SMS bekræftelseskode, som du vil modtage på din mobil. Normalt vil du modtage din kode efter få øjeblikke, men hvis du opholder dig i udlandet eller anvender en udenlandsk telefon i Danmark, kan der gå indtil flere minutter. Indtast den 6-cifrede kode, bekræft den er korrekt, og tryk ”Submit”.

Du vil dernæst blive logget ind til dit personlige testkartotek. I kartoteket vil du finde alle dine testresultater oplistet, fra nyeste til ældste. Test­certifikater kan tilgås direkte fra kartoteket eller downloades som pdf.

Testcertifikatet indeholder en QR-kode, som tredjeparter, fx. ved landegrænser, kan anvende til at verificere certifikatets indhold.

Jeg har ikke modtaget en email notifikation, men jeg har modtaget SMS notifikation

Det er muligt, at vores email notifikationer fanges i dit spamfilter/junkmail. Vi anbefaler derfor, at du først ser der. Bemærk, at du ikke behøver din email notifikation for at logge ind.

Jeg har modtaget en email notifikation, men ingen SMS notifikation

Hvis du opholder dig i udlandet eller roamer på en udenlandsk telefon i Danmark, kan det tage længere tid for en SMS at komme frem. Vent gerne op til 15 minutter på din SMS notifikation. Hvis SMS stadig ikke er kommet frem, og du ikke formår at generere en SMS kode på login siden, er der muligvis fejl i telefonnummeret vi har registreret for dig.

Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv, at du har modtaget email, men ikke modtager SMS beskeder. Angiv dit korrekte telefonnummer og fulde navn. Du bedes ikke angive CPR-nummer. Vi vil normalt opdatere din information indenfor 1 time.

Jeg har modtaget SMS notifikation, men kan stadig ikke logge ind til mit resultat

Efter at have indtastet mobilnummer og enten fødselsdato eller CPR-nummer modtager du stadig ikke SMS kode på login siden. Vær opmærksom på, at dit mobilnummer (landekode fra dropdown og resten indtastes manuelt) og enten fødselsdag eller CPR-nummer er angivet korrekt.

Hvis du er i udlandet og roamer på din mobil, kan SMS være flere minutter om at komme frem. Undlad at bede om ny kode lige med det samme, idet den nye kode vil ankomme efter en evt. første SMS, der nu ikke længere er gyldig.

Hvis du efter at have forsøgt login med både din fødselsdato og dit CPR-nummer stadig ikke kan tilgå resultatet, kan der være et problem med dine data. Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv, at du har modtaget SMS notifikation, men ikke kan tilgå dit testresultat. Angiv dit telefonnummer og fødselsdato (men ikke CPR-nummer). Vi vil opdatere dine data inden for 1 time og sender herefter en ny SMS som bekræftelse herpå.

Jeg skal bruge mit testcertifikat til at rejse med men mit pasnummer er ikke angivet

Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv dit mobilnummer og det pasnummer, som skal tilføjes dit testcertifikat.

Jeg har tilgået mit testresultat, og der er fejl i mine personlige informationer

Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv dit mobilnummer og de personlige data, som skal opdateres. Hvis der er fejl i dit CPR-nummer, bedes du venligst gøre os opmærksom på dette uden at angive det korrekte, og vi ringer dig op.

Kan I udstede et Fit for Flight-certifikat, hvis jeg efter endt sygdom stadig tester positiv?

Hvis man har testet postiv for COVID-19 hos Valida Health og er kommet igennem sygdommen, kan vi hjælpe med at udstede et ”Fit for Flight”- certifikat. Dette certifikat skal vise hvornår man er testet positiv med COVID-19, og at man har overstået sygdommen. Denne service gives, da COVID-19 kan påvises flere måneder efter endt sygdom.

Har det indflydelse på mit coronapas for COVID-19 immunitet, hvis jeg bliver testet positiv igen?

I Danmark har det ikke indflydelse på dit Coronapas for COVID-19 immunitet, hvis du i løbet af de første 12 uger efter første positiv test, bliver testet positiv for COVID-19 igen. Her anses det nemlig for, at det er samme virus, der fører til den positive test. Hvis du bliver testet positiv for COVID-19 ved en PCR-test efter 12 uger fra din første test for COVID-19, vil det udløse et nyt Coronapas for COVID-19 immunitet, når testen er 14 dage gammel til brug i Danmark.

Hvordan bestiller jeg en test udført på mit hotel eller min privatadresse?

Du kan kontakte os for en aftale alle ugens dage på tlf. 3140 2244 eller info@validahealth.dk.

Se vores tilsynsrapport

Med en upåklagelig tilsynsrapport har Styrelsen for Patientsikkerhed dokumenteret, at Valida Health er sundhedsmæssigt velorganiseret med gode procedurer og en høj grad af systematik.

Our license to operate