Tryghed hjemme, på arbejde og i udlandet

Corona test og Rejse­certifikater til private

PCR test, Kviktest, Antistoftest, Coronapas/Rejsecertifikater og tilkalde-service.

Bestil din test her

Book en tid i et af vores testcentre og få hurtigt svar. Eller ring til vores tilkalde-service på 3140 2244 – så kommer vi og tester hos dig.

Valida Health Corona tests

Få dit PCR resultat inden for 4-6 timer. Eller få hurtig afklaring med en Kviktest på 15-30 minutter.

De to mest anvendte COVID-19 test er PCR test og hurtigtest (antigen test). Begge typer kan anvendes, men du skal altid tage en PCR hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med en som har COVID-19.

PCR test

Podning i halsen

PCR test er den mest sensitive (præcise) til at bestemme om en person har COVID-19. PCR test skal altid benyttes hvis

  • man har symptomer på COVID-19
  • er eller har været i tæt kontakt med en person med COVID-19

Resultatet af din PCR test kommer som regel indenfor 4-6 timer.

Antistoftest

blodprøve / priktest

Der er to typer af antistoftest. En priktest i fingeren eller en blodprøve. Priktesten kan teste om du har antistoffer imod en tidligere COVID-19 infektion, men er mindre nøjagtig end en blodprøve og kan ikke vise dig hvor mange antistoffer du har udviklet.

Blodprøven (ELISA) kan bestemme om du har antistoffer grundet en tidligere infektion med COVID-19 samt mængden og typen af antistoffer. Blodprøven kan også med stor nøjagtighed fortælle dig om du har udviklet de nødvendige antistoffer imod COVID-19 efter vaccination.

Blodprøven kan derfor også hjælpe til med til at bestemme om man er godt beskyttet imod alvorlig COVID-19 efter tidligere infektion eller efter endt vaccination og dermed om man evt. kan have gavn af en tredje booster injection.

Hurtigtest

næsepodning

Hurtigtest (kviktest) er ikke helt så præcise som PCR tests, men giver et testresultat indenfor 15-30 minutter.

Hurtigtest kan f.eks. anvendes som et alternativ til PCR tests til screening af større grupper som er er i mindre risiko for at have smitte eller ved behov for hurtigt svar før man har mulighed for at få foretaget en PCR test.

Ligesom for PCR test giver hurtigtesten kun et øjebliksbillede. Det er derfor vigtigt at du overholder de gældende retningslinjer og gode råd for hygiejne også selvom dit testresultat er negativt.

Hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med en person som har COVID-19 skal du altid tage en PCR test.

Coronapas & Rejse­certifikater

Skal du ud at rejse? Vi er specialister i Coronapas og Rejsecertifikater. Vores certifikater er godkendt af myndigheder i hele verden.

Se vores tilsynsrapport

Med en upåklagelig tilsynsrapport har Styrelsen for Patientsikkerhed dokumenteret, at Valida Health er sundhedsmæssigt velorganiseret med gode procedurer og en høj grad af systematik.

Our license to operate