Corona test til private

Covid-19 test til private – Valida Health tilbyder PCR og lyntest til privatpersoner. Hyppige test minimerer smittespredningen.

Coronatest af privatpersoner

Valida Health i København foretager coronatest af privatpersoner i alle landets regioner, så din hverdag bliver påvirket mindst muligt af pandemien.

Vi tilbyder i den forbindelse forskellige typer af test, herunder både PCR og lyntest. PCR-testen foregår gennem en podning i halsen, hvorimod lyntesten sker som en podning i næsen. Ved at blive testet jævnligt er du med til at minimere smittespredning, da du derigennem kender til din smittesituation og kan handle på baggrund af dette.

 

Coronatest af dig og familien

Vi tester gerne hele familien og dermed også personer i alle aldersgrupper. Har du børn, lægger vi især stor vægt på at gøre podningen til en god oplevelse for dem. Vores kompetente personale udfører test på en pædagogisk måde, hvor leg implementeres, så børnene er trygge under podningen.

Børn helt ned under 1-års alderen kan blive testet gennem PCR-test. Lyntesten foretages på børn ned til 12 år.

Hele familien har derfor mulighed for at holde styr på smitten, så denne bliver spredt mindst muligt. Derved kan du og din familie trygt fortsætte jeres daglige gang med vished omkring, at I passer på jeres omgivelser. Vi tester desuden for alle varianter af Corona-virus, herunder også B117 varianten.

 

Bliv testet derhjemme

Valida Health kommer gerne ud til private i hele landet for at teste. Især folk, der har været ude at rejse, kan have brug for at blive testet hjemme for at minimere smitterisiko ved offentlige testcentre. Her møder vi op med alle værnemidler, så du kan blive testet i trygge omgivelser.

Vi tager hurtigt testen og sørger efterfølgende for at transportere den til laboratoriet, så du har resultatet hurtigt. Med en PCR-test er ventetiden for svar op til 4 til 6 timer, og med en lyntest har du resultatet inden for 30 minutter.

Vi sørger altid for et højt hygiejneniveau, så du ikke skal bekymre dig om eventuel smitterisiko, når vi kommer ud til dig.

 

Priser på coronatest

Har du brug for coronatest og antigentest i din private virksomhed, sørger vi gerne for dette, uanset hvor i landet du befinder dig. Du og dine medarbejdere er velkomne til at komme ind og blive testet på vores kontor i København. Derudover kommer vi også gerne ud for at teste. Priserne for coronatest er som udgangspunkt følgende:

En PCR-test koster 800 kr.

En lyntest koster 350 kr.

Priserne afhænger dog af den specifikke rammeaftale, som vi gennem dialog fastlægger sammen for din private virksomhed. 

Kontakt for yderligere information

Har du brug for yderligere forklaring af processerne omkring coronatest af privatpersoner eller antigentest, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 31 40 22 44 eller mail info@validahealth.dk.

KOM I GANG I DAG!
Kontakt os direkte på