Corona test til Virksomheder

Covid-19 test til virksomheder – Valida Health tilbyder hjælp til smitteopsporing samt Corona og Antigentest til virksomheder.

 

 Medarbejder coronatest

 

Få testet dine medarbejdere ude hos jer

Hos Valida Health i København sørger vi for coronatest af virksomheder i alle landets regioner for Covid-19, så jeres arbejdsgang kan fortsætte uændret. Vi tilbyder forskellige typer af test, herunder PCR og lyntest. Derudover sammensætter vi specifikke rammeaftaler til både kommuner, offentlige instanser og private virksomheder inden for alle erhverv.

Vores offentlige udbud gælder blandt andre Letbanen, Energinet, Metro, Tunn3l og Arla på et internationalt plan. Vi tester i hele landet, så din virksomhed bliver mindst muligt påvirket af pandemien.

 

Derfor bør dine medarbejdere blive testet

Ved at anvende vores PCR-test får I svar senest 4 til 6 timer efter podning, så du og dine medarbejdere hurtigt kan finde frem til, hvem der er positive. På den måde har I mulighed for at foretage smitteopsporing og dermed sende de berørte personer i isolation, så smitten ikke spredes yderligere.

 

Virksomheds coronatest 

 Vi kommer til jer, bliv testet på arbejdspladsen.

Vores sygeplejersker og certificerede podere kommer gerne ud på din arbejdsplads for at coronateste medarbejderne. Gennem dialog med vores kunder sørger vi for at aftale en opsætning af teststationen, hvor god afstand og flow i køen bidrager til at minimere smittespredning. Vi medbringer alle værnemidler og har en høj hygiejnestandard for at passe på dem, der bliver testet.

 

Har I behov for ugentlige test, er det også muligt at fastlægge en rammeaftale, så I kan holde jer opdaterede på smittesituationen i netop jeres virksomhed. Bliver en medarbejder testet positiv, kontakter vi den pågældende først og sørger for, at personens velvære, såvel fysisk som psykisk, er i orden, inden virksomheden informeres om smittetilfældet.

 

Vi vejleder desuden omkring isolation med udgangspunkt i sundhedsministeriets anbefalinger. Dernæst kontakter vi statens smitteopsporing og SSI og indberetter alle positive svar. I kan også altid blive testet på vores kontor i København.

 

Antigentest til smittede medarbejdere

Har I behov for det, tilbyder vi også antigentest både som priktest og blodprøve, så I kan få at vide, hvem der tidligere har været smittet med Covid-19. På den måde kan I fastlægge jeres strategi med udgangspunkt i dette. 

 

Rejsepas til forretningsrejsende 

Er der én eller flere af jeres medarbejdere, der skal på forretningsrejse, gør vi det til en sikker tur ved hjælp af vores rejsepas i form af et antigen-rejsepas eller PCR-rejsepas. Passet kan fås i printformat eller som PDF og kan vises med pasnummer i lufthavnen. Dermed kan du trygt sende dine medarbejdere af sted på forretningsrejser.

 

Smitteopsporing i virksomheden

 Har I ikke selv mulighed for at udføre smitteopsporing, hjælper vi også gerne med dette, så jeres arbejde kan fortsætte på effektiv vis. I tilfælde af spørgsmål angående coronatest af virksomheder, antigentest eller rejsepas, er I velkomne til at kontakte Valida Health på telefonnummer 31 40 22 44 eller mail info@validahealth.dk.

 

 

 

KOM I GANG I DAG!
Kontakt os direkte på