PCR COVID-19 test med svar samme dag

Valida Health kan teste, om dine medarbejdere har eller har haft COVID-19. Du beslutter, hvem der skal testes. Vi sender vores sygeplejerske ud til jer, og gennemfører tests på en lokation efter dit valg med svar samme dag.

“Vi har brugt Valida Health flere gange for at beskytte vores medarbejdere. Svartid, service og kvalitet har været fremragende hver gang.”

Nikolaj Kromann Jørgensen, COO, TrackMan

Test med svar samme dag er vores højeste prioritet

Hos Valida Health er vores kunders sikkerhed vores højeste prioritet. Vores PCR-test analyseres i vores diagnostiske laboratorier. Vi bruger kun de bedste laboratorier på markedet med den højeste COVID-19 detektionsrate. Vores antistoftests screener med 99,4% sikkerhed.

Lad Valida Health tage sig af alle dine test- og rapporteringsbehov. Valida Health tilbyder totalløsninger og beredskabsplaner af alle størrelser.

[ anchor – hidden ]

Vær proaktiv! Test din virksomhed!

I lyset af at op til 50% af alle COVID-19 positive personer på verdensplan er fuldstændigt symptomfri, er regelmæssige tests af stor betydning for at holde din organisation sund og dine medarbejdere trygge. Valida Health tilbyder regelmæssige testtjenester skræddersyet til din organisations behov.

Vores Valida Health certificerede sygeplejersker og sundhedspersonale er uddannet til at teste, om dine medarbejdere har eller har haft corona ved en PCR- og/eller antistoftest. 
 
 

Svar direkte til dig og dine medarbejder 

Valida Health sender alle prøvesvar direkte til dig og dine medarbejdere via kodede e-mails samme dag. Resultaterne forbindes live til virksomhedens dashboard hele året.

Rejsecertifikater udstedes i henhold til hvert land, organisation og medarbejders behov.

Valida Health Platform er i fuld overensstemmelse med data lovgivningen og anvendes i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Bulgarien, Portugal og Filippinerne.

Hvordan skal min virksomhed reagere på positive tests?

Med en stigning af COVID-19 tilfælde og undersøgelser der viser, at 40% af alle COVID-19 positive personer er uvidende om, at de er smittet, er der en risiko for, at COVID-19 kan være uopdaget og til stede i din organisation.

Alle læger, sygeplejersker og sundhedspersonale i Valida Health er certificerede og klar til at give dig den bedste vejledning i alle specifikke tilfælde af COVID-19 positive tests. Det er vores højeste prioritet i hvert land at hjælpe dig og dine medarbejdere med at holde din virksomhed sikker og minimere risikoen gennem hurtig reaktion og vejledning.

COVID-19 positiv testsvar

Hvis en af dine medarbejder testes positiv for COVID-19, bliver personen telefonisk kontaktet af Valida Healths medicinske afdeling, som vil give sundhedsvejledning.

I henhold til sundhedsmyndighedernes vejledning henstilller vi medarbejderen til at gå i øjeblikkelig isolation og underrette nære kontakter samt din virksomhed. Læger fra Valida Health underretter myndighederne, og hjælper med at spore og minimere risikoen i resten af din virksomhed.

Antistof IgM/IgG positiv testsvar

Hvis en af dine medarbejder er testet positiv for antistoffet IgM, henstiller vi til at få foretaget en PCR test. Medarbejderen afventer herefter sit PCR resultat i isolation, for at se, om han eller hun i øjeblikket smitter med COVID-19.

Hvis en af dine medarbejdere er testet positiv for antistoffet IgG, viser dette at testpersonen har været smittet med Covid-19. Antistoffet IgG er det antistof, som er omdiskuteret i henhold til eventuelt flokimmunitet.