Vores COVID-19 tests

Valida Health kan teste, om dine medarbejdere har eller har haft COVID-19. Du beslutter, hvem der skal testes. Vi leverer sygeplejerskerne og gennemfører tests på en lokation efter dit valg, og giver dig svar samme dag.

“Vi har brugt Valida Health flere gange for at beskytte vores medarbejdere. Svartid, service og kvalitet har været fremragende hver gang.”

Nikolaj Kromann Jørgensen, COO, TrackMan

Detektion samme dag er vores højeste prioritet

Hos Valida Health er vores kunders sikkerhed vores højeste prioritet. Vores PcR-podepinde til hals eller næse analyseres i diagnostiske laboratorier. Vi bruger kun de bedste laboratorier på markedet med den højeste COVID-19-detektionsrate, og vores antistoftests screener med 99,4% sikkerhed.

Lad Valida Health tage sig af alle dine test- og rapporteringsbehov. Valida Health tilbyder totalløsninger.

[ anchor – hidden ]

Vær proaktiv! Test din virksomhed!

I lyset af, at op til 50% af alle COVID-19-positive personer på verdensplan er fuldstændigt symptomfri, er regelmæssige tests af stor betydning for at holde din organisation rask og dine medarbejdere trygge. Valida Health tilbyder regelmæssige testtjenester, skræddersyet til din organisations behov.

Vores Valida Health-certificerede sygeplejersker er uddannet til at teste, om dine medarbejdere har (PcR-test) eller har haft (antistoftest) COVID-19.
 
 

SVAR
direkte til hver medarbejder – hurtigt

Valida Health sender alle prøvesvar direkte til dine medarbejdere via kodede e-mails samme dag, og resultaterne forbindes live til virksomhedens dashboard hele året.

Rejsecertifikater udstedes i henhold til hvert land, organisation og medarbejders behov.

Valida Health Platform er fuldt ud kompatibel med GDPR og i brug i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal og Filippinerne.

Hvordan skal min virksomhed reagere på positive tests?

Med en stigning i COVID-19-tilfælde og undersøgelser, der viser, at 50% af alle COVID-19-positive personer er uvidende om, at de er smittet, er der en risiko for, at COVID-19 kan være uopdaget til stede i din organisation. Alle sygeplejersker og læger i Valida Health er uddannede og klar til at give dig den bedste vejledning i alle specifikke tilfælde af COVID-19-positive tests. Det er vores højeste prioritet i hvert land at hjælpe dig med at holde dine medarbejdere og din organisation sikre og at minimere risikoen gennem hurtig reaktion. 

COVID-19-positivt prøvesvar

Medarbejder testes positiv for COVID-19. Medarbejderen går i øjeblikkelig isolation og underretter nære kontakter og din virksomhed. Læger fra Valida Health underretter myndighederne og hjælper med at spore og minimere risikoen i resten af din virksomhed.

Antistof IgM/IgG til stede

Medarbejder er testet positiv for antistoffet IgM. Medarbejderen afventer PcR-resultat i isolation for at se, om han eller hun i øjeblikket smitter med COVID-19.

Medarbejder er testet positiv for antistoffet IgG. Medarbejderen afventer PcR-resultat i isolation for at se, om han eller hun smitter med COVID-19.

Ingen antistoffer eller COVID-19 fundet

Medarbejder testes negativ for COVID-19, både i antistoftest for IgM og IgG samt i sin PcR-test for aktiv COVID-19.

Medarbejderen godkendes til at gå tilbage på arbejde samme dag.