Corona test børn

Er du i tvivl om dit barn har symptomer på Corona eller bare er forkølet? Så book en test hos Valida Health og få svar på din bekymring.

Book en coronatest til dit barn

Mange børn er ofte forkølet, og man kan som forældre være i tvivl om ens barn har corona. Her hos Valida Health tester vi også børn med en halspodning, også kaldet en PCR test. I vores team har vi en børnesygeplejerske som har mange års erfaring indenfor børn og unge. Sygeplejersken har oplært vores personale i at teste børn og unge. Vi går meget op i, at børn får en god oplevelse når de bliver testet ho os. Vi er tålmodige, og tager testen på børnenes præmisser.

Alt i alt er det vigtigt for Valida Health at både børn og deres forældre går fra os med en god oplevelse, og har lyst til at komme tilbage.

Coronatest til børn under 2 år

Da vores testpersonale har stor erfaring med børn  tester vi helt ned til 1-års alderen. Børn i 1-års alderen vil blive testet gennem PCR-test.
Lyntesten foretages på børn ned til 12 år.

Vidste du, at vi tilbyder coronatest til både virksomheder og private?  Her kan du læse mere om, coronatest til private.

KOM I GANG I DAG!
Kontakt os direkte på