Corona antistof test

Har du haft Corona, og ønsker at undersøge om du har dannet antistoffer? Bestil en tid hos Valida Health til en Corona antistof test.

Antistoftest til private og virksomheder

Hos Valida Health i København foretager vi Covid-19 antistoftest hos privatpersoner og hos virksomheder. En antistoftest vil påvise, om den testede har haft Corona. Den tester for IgM og IgG. Igm viser, om den testede har covid-19 nu, hvorimod IgG viser, om den testede har haft det, og derfor har dannet antistoffer i kroppen.

Testen foregå med et prik i fingeren, og blodet vil herefter blive samlet op i en pipette, som føres ned på testen. Testen vil derefter vise, om den testede er positiv for IgM eller IgG.

Læs mere om coronatest til virksomheder

Hvordan foregår en corona antistoftest

Ved at anvende vores Covid-19 antistoftest, kan det påvises om den testede har haft corona.  Testen kan sammenlignes med en graviditetstest, hvor der vil forekomme en graviditetsstreg, som viser, at testen er valid. Herefter skal testen ligge i 15 minutter, og I får derefter svar via vores krypterede svar.

Bliv testet på vores kontor i København eller på jeres virksomhed

Ligesom ved vores andre test tilbyder Valida Health, at I kan blive testet på vores kontor i København, eller vi kan sende en autoriserede sygeplejerske til jer privat eller jeres virksomhed.

KOM I GANG I DAG!
Kontakt os direkte på