On-site mobilt PcR-laboratorium

Valida Health tilbyder on-site PcR-løsninger, der hjælper dig med at beskytte dine kunder og medarbejdere, og udføre hurtig og sikker COVID-19-test af din organisation.

On-site mobilt PCR-laboratorium – der hvor du har brug for det

Valida Health kan i samarbejde med PentaBase tilbyde store organisationer eller særlige operationer mobile laboratorieenheder on-site. Byg Valida Health Response Management Platform ovenpå, og fremhæv testsvar, og giv dig selv mulighed for proaktivt at administrere dit teams velbefindende.

Kontakt os direkte på

Mens coronavirus-relaterede behov og krav fortsætter med at udvikle sig, kan Valida Health i samarbejde med PentaBase tilbyde pandemistøtte til din organisation. Dette omfatter mobile testenheder på stedet, der er klar med vores prækonfigurerede softwareløsning – Valida Health Response Management Platform – med henblik på at teste, spore, verificere og visualisere indsatsen i din organisation.

 

Gør det umulige muligt

Uanset om du arbejder med filmproduktion, hotel, flyselskab, universitet, boreplatform eller en helt anden organisation, er Valida Health her for at hjælpe. Vi kan rådgive og tilbyde dig, den ultimative RealTime-PCR-testløsning på stedet og holde dig, personalet og eleverne COVID-19-sikre.

“Valida Health har forstået vores behov for digitale certifikater, der behandles hurtigt og i overensstemmelse med GDPR”

”Valida Health Response Management Platform gjorde kommunikationen omkring PcR-tests i realtid nem, praktisk og ekstremt effektiv for både vores kunder og os.”

Claus Pedersen Blicher, Chief Operating Officer, PentaBase