Verdenssundheds­organisationen sagde “TEST TEST TEST”

Vi sagde ja!

Da WHOs generaldirektør, Tedros Adhanom Ghebreyesus, 16. marts 2020 sendte et simpelt budskab til verdens lande om, hvordan man skulle håndtere det coronavirus-udbrud, der fejede hen over kloden, sagde han følgende: “Test, test, test” – vi besluttede at lytte og hjælpe. Fire uger senere dannede vi Valida Health ApS med en vision om tests i storskala, der kunne hjælpe myndighederne med underrapporterede data og en vejledning til, hvordan vi sikrer hvert individ et sikkert, hurtigt testresultat i en digital æra ramt af en ny virus – COVID-19.

 

Rune Bosselmann, medstifter af Valida Health og ansvarlig for produkter, dokumentation og Valida Health Response Management Platform. Han giver virksomheder og myndigheder de oplysninger, der er nødvendige for at håndtere risikoproblemer og spore sygdommens fremmarch.

Rune har en uddannelse i International Marketing fra Copenhagen Business School. Han har brugt over 20 år på at udvikle, fremstille og levere sundhedsfremmende og forebyggende produkter til bekæmpelse af smitsomme tropiske sygdomme til forskellige markeder.

I årenes løb har Rune etableret produktionsanlæg til medicinsk udstyr i både Asien og Afrika, i overensstemmelse med internationale standarder og opført under WHO præ-kvalifikationsordning.

Rune vendte sidste år tilbage til Danmark sammen med sin kone og datter.

rune@validahealth.dk

Camilla Louise McGregor, medstifter af Valida Health og ansvarlig for international forretningsudvikling, salg & marketing samt international presse og landeteams. Camilla er desuden ansvarlig for medicinsk personale og uddannelsesprogrammer samt samarbejde med sundhedsmiljøet.

Camilla er uddannet ICU-sygeplejerske fra Rigshospitalet i København og er desuden uddannet i erhvervsøkonomi ved Copenhagen Business School. Camilla har arbejdet i medicinalindustrien, hvor hun har specialiseret sig i at bringe nye produkter på markedet, og stod blandt andet bag det team, der bragte MOVICOL ind i markedsændrende behandlingsprotokoller i hele Europa.

Camilla har boet og arbejdet i Basel og London. Hun er investor i virksomheder i den tidlige fase og har aktivt ledet flere startups, herunder gennemført fundraising til flere forretningsplatforme. Hun er aktiv bestyrelsesrådgiver for flere virksomheder. Camilla vendte sidste år tilbage til Danmark sammen med sine tre børn.

camilla@validahealth.dk

 
 

Lykke Ryum Larsen, medstifter af Valida Health og ansvarlig for medier, salg, marketing og forretningsudvikling.

Lykke har tilbragt en stor del af sit professionelle liv med at arbejde i logistikroller inden for FMCG samt drive sin egen virksomhed. Lykke har en akademisk baggrund inden for logistik og erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School.

Lykke har levet det meste af sit liv internationalt og arbejdet og boet i både udviklede lande og emerging markets.

Lykke vendte for to år siden tilbage til Danmark med sin mand og tre børn.

lykke@validahealth.dk

[ anchor – hidden ]

Certificeringer og tilladelser

I Valida Health er kun det allerbedste godt nok

Valida Healths antistoftest fra TechnoGenetics har en detektionsrate på 99,3% og er både CE- og FDA-godkendt. Med store undersøgelser, der understøtter dette, føler vi os sikre på, at vi har en vinder.

RealTime PCR-tests bruges til at sikre den højeste detektion af nukleinsyrer fra SARS-CoV-2 på markedet i samarbejde med de bedste laboratorier i verden.

Valida Health Response Management Platform er bygget til at være det ultimative værktøj til hurtig test og sporing af COVID-19, og alle persondata er fuldt sikret i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

 PcR Mobile Unit, som er produceret af PentaBase, er sammen med Valida Health Response Management Platform den ultimative on-site-testløsning og besidder alle certificeringer og valideringer.