Privat

Oversigt >

Allergier & Intolerancer

Nordic Food Panel 96/184 IgG - Dansk

Hvad testes der for? 

Analysen tester for fødevareintolerancer og rapporterer reaktive fødevarer, som kroppen har dannet IgG- antistoffer mod. Dette indikerer, hvilke fødevarer immunforsvaret har en igG reaktion mod. 

Hvad betyder resultatet for dig? 

Ved at udelukke de fødevarer fra kosten, som der ses IgG-antistof reaktioner på, håbes der på lindring af symptomer der er mistænkt fremprovokeret af disse IgG-reaktive fødevarer. Med udgangspunkt i resultatet vil din behandler opsætte en individuel behandlingsplan, der indeholder et tilpasset diætforslag samt evt. supplerende kosttilskud, og en vurdering af hvor længe interventionen bør følges. Varigheden af interventionen er afhængig af individuelle behov samt respons på behandlingen.

96 fødevarer: Kr. 2.300 (med candida Kr. 3.800)
184 fødevarer: Kr. 3.000 (med candida Kr. 4.500)

 

Hvem egner analysen sig til? 

Nordic Food Panel tester fødevareintolerance for enten 96 eller 184 fødevarer. Mere specifikt måler analysen IgG-antistoffer, som kan dannes over for bestemte proteiner i fødevarer. Analysen måler fødevareintolerancer, og ikke klassiske allergiske reaktioner på fødevarer, også kaldt IgE-reaktioner. 

Analysen kan eksempelvis være relevant ved følgende symptomer: 

  • ADD/ADHD
  • Autisme
  • Migræne/Hovedpine
  • Kroniske øreinfektioner
  • Eksem
  • Tarm malabsorption
  • Søvnløshed
  • Irritabelt tarmsyndrom
  • Rheumatoid arthritis 

Candida IgG/IgA/IgM tillæg til NORDIC FOOD PANEL IgG

Candida-overvækst er den mest almindelige årsag til systemisk svampeinfektion og udgør 80 % af alle større systemiske svampeinfektioner. Symptomer kan tilskrives fødevarefølsomhed, fordi de invasive svampe kan øges hurtigt i antal og trænge igennem fordøjelseskanalen. Diæter med højt indhold af simple kulhydrater har vist sig at øge antallet af oral candidiasis. Mild, kronisk og polysystemisk candidiasis kan diagnosticeres positivt ved bestemmelse af høje serumniveauer af IgG-, IgA- og IgM-antistoffer mod Candida-antigener. Immunkomplekser er klynger af sammenlåsende antigener og antistoffer. Normalt fjernes immunkomplekser hurtigt fra blodbanen. Nogle gange fortsætter de dog med at cirkulere og bliver til sidst fanget i vævene i nyrerne, lungerne, huden, leddene eller blodkarrene. Der udløser de reaktioner med komplement, der fører til betændelse og vævsskader.

Vi udfører også blodprøver for IgA-allergier og tilbyder mange andre tests indenfor dette område. Vi anbefaler altid, at du booker en konsultation, så vi kan guide dig til at vælge den test, der passer bedst til dine behov og symptomer.

96 fødevarer: Kr. 2.300 (med candida Kr. 3.800)
184 fødevarer: Kr. 3.000 (med candida Kr. 4.500)

da_DK
Scroll to Top