Privat

Oversigt >

Personlig Medicinsk Profilering

Personlig Medicinsk Profilering

Vi reagerer alle forskelligt på forskellig medicin. Dette skyldes faktorer som alder, vægt, organfunktion og variationer i vores arvemateriale.

I dag udskrives medicin ved hjælp af “trial and error” metoden. Som patient betyder det, at du prøver noget medicin for din sygdom over en periode, for at se om det har tilstrækkelig effekt eller om det giver dig bivirkninger. Det kan være, at lægen justerer dosis eller anbefaler en anden type medicin i en periode, frem til I finder medicin, der giver den ønskede effekt. Processen kan tage noget tid og påvirker ofte funktionsniveau og livskvalitet.

En Personlig Medicin Profilering kan hjælpe dig og din læge med at afkorte tiden frem til at finde den rette medicin i den rette dosis. Ligeledes kan I undgå alvorlige bivirkninger af forkert medicinvalg. Testen består af følgende:

  • En personlig genotypeanalyse analyseret på et dansk laboratorium (Eurofins Danmark)
  • En bioinformations analyse som er baseret på internationale, videnskabelige undersøgelser og anbefalinger.
  • En Personlig Medicin Profilering som anvendes til at udvælge og optimere medicin.

Pris inkl. 1 års fri adgang til opdateringer: Kr. 2.500

I analyse-rapporten findes således information om forventede effekt af en lang række medicinske indholdsstoffer, din risiko for alvorlige bivirkninger og evt. dosis justering.

Dit DNA forandrer sig ikke over tid. Derfor kan vi holde din rapport opdateret med mere medicin og anbefalinger fra myndigheder og internationale, videnskabelige selskaber.

Når du fremover åbner din rapport, vil du derfor kunne se de seneste informationer i forbindelse med valg af medicin for forskellige sygdomme. Dette kunne være sygdomme som højt blodtryk, højt kolesterol, kroniske smerter eller depression/angst. Har du flere sygdomme, vil du også kunne finde informationer, der skelner mellem virkningen af mange typer medicin.

da_DK
Scroll to Top