Slip for lange ventetider i det offentlige! Valida Health tilbyder:

Private test og vaccinationer 

Vi foretager en række forskellige test på vores behandlersted i Parken. Her kan vi garantere hurtigt svar.

Vi tilbyder nu også vaccinationer!

Du kan læse meget mere om vores testtyper nedenfor.

Book din test nedenfor

Book en tid i vores testcenter i Parken via linket nedenunder. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores diagnostiske test, kan du læse meget mere om hver enkelt test nedenfor.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på info@validahealth.dk, hvis du har spørgsmål om vores test generelt, eller hvis du vil booke en tid udenfor vores normale åbningstid.

PCR test

Covid-19 eller Covid-19, Influenza A&B og RS virus

PCR test er den mest sensitive (præcise) testform til at bestemme om en person er syg med en virus. Testen udføres med et lille swab bagerst i svælget, som kan opspore om der arvemateriale fra en evt. vira. Selve testtagningen tager ganske få sekunder. Vi tilbyder svar samme dag.

Vi laver PCR test hvor vi kun analyserer efter Covid-19. Det kan både gøres hvis du har symptomer på smitte, eller hvis du har været i nærkontakt til en smittet.

Derudover laver vi også PCR test hvor vi tester for Covid-19, Influenza A&B og RS-virus – alle i en test.

Pris for PCR test for Covid-19: Kr. 695 (inkl. moms)

Pris for PCR test for Covid-19, Influenza A&B og RS- virus: Kr. 845 (inkl. moms)

Covid-19 Antistoftest

blodprøve / priktest

Vi tilbyder to typer antistoftest. En priktest i fingeren eller en blodprøve. Priktesten kan teste om du har antistoffer imod en tidligere COVID-19 infektion, men er mindre nøjagtig end en blodprøve og kan ikke vise dig hvor mange antistoffer du har udviklet.

Blodprøven (CLIA) kan bestemme om du har antistoffer grundet en tidligere infektion med COVID-19- altså IgG – samt mængden og typen af antistoffer. Blodprøven kan også med stor nøjagtighed fortælle dig om du har udviklet de nødvendige antistoffer imod COVID-19 efter vaccination.

Pris for priktest: Kr. 395 (inkl. moms)

Pris for blodprøve (CLIA) : Kr. 750 (inkl. moms)

Covid-19 Hurtigtest

næsepodning

Hurtigtest (kviktest) er ikke helt så præcise som PCR tests, men giver et testresultat indenfor 15-30 minutter.

Hurtigtest kan f.eks. anvendes som et alternativ til PCR tests til screening af større grupper som er er i mindre risiko for at have smitte eller ved behov for hurtigt svar før man har mulighed for at få foretaget en PCR test.

Ligesom for PCR test giver hurtigtesten kun et øjebliksbillede. Det er derfor vigtigt at du overholder de gældende retningslinjer og gode råd for hygiejne også selvom dit testresultat er negativt.

Hvis du har symptomer på COVID-19 eller har været i tæt kontakt med en person som har COVID-19 skal du altid tage en PCR test.

Pris: Kr. 195 (inkl. moms)

Komplet blodanalyse

Menneskers blod er bygget op af en række forskellige elementer som alle har en vigtig funktion for at man er sund og rask. De røde blodceller er dem der transporterer ilten rundt i kroppen og de hvide blodceller er med til at bekæmpe infektioner og sygdomme. Til sidst består blodet også at en masse blodplader som har til formål at få blodet til at størkne når der går hul på huden.

Med en komplet blodanalyse kan vi analysere og få svar på om du har mangel af røde- og hvide blodceller, hemoglobin og blodplader.

Hvorfor har jeg brug for en komplet blodanalyse?

 • Evaluere dit generelle helbred.
 • Overvåg et igangværende sundhedsproblem.
 • Diagnostisere en specifik helbred stilstand.

Hvad afslører en komplet blod analyse om dit helbred?

En komplet blodanalyse kan give en lang række oplysninger om dit helbred.

Lavt antal røde blodceller kan skyldes:

 • Jernmangelanæmi.
 • Andre former for anæmi.
 • Kraftig menstruation.
 • Stråling eller kemoterapi behandlinger.
 • Hæmolyse eller autoimmun ødelæggelse af blodceller.
 • Lavt antal hvide blodlegemer

Et lavt antal hvide blodceller kan skyldes: 

 • Aplastisk anæmi
 • HIV/AIDS
 • Sarcoidose
 • Kemoterapi
 • Lupus
 • Leukæmi
 • Rheumatoid arthritis
 • Virale infektioner
 • Tuberkulose
 • Unormalt blodpladetal

Et unormalt blodpladetal:

Dette kan indikere, at du har en blod­koagu­la­tions­forstyr­relse, såsom trombocytopeni. Kemoterapi og strålebehandling kan også forårsage et lavt antal blodplader. Blodplader produceres i knoglemarven, og produktionen kan reduceres af faktorer, herunder:

 • Anæmi.
 • Virale infektioner.
 • Stort alkoholforbrug.
 • Kemoterapi medicin.
 • Leukæmi og andre kræftformer.

Pris for komplet blodanalyse: Kr. 650 (inkl. moms)

Influenza- & Covid vaccination

Influenzasæsonen er igang og det kan ramme os alle. Influenza er en virusinfektion, og er hyppigst i vintersæsonen. For nogle kan sygdommen være særligt alvorlig og udvikle sig livstruende. Borgere over 65 år kan blive vaccineret gratis mod influenza, men for os andre er det stadig en god ide at få denne vaccination. Både for dig selv, men også for dine medmennesker.

Vores influenzavacciner er lavet specielt til den kommende vintersæson og giver dig god immunitet i de kolde måneder.

Pris: Kr. 295 (inkl. moms)

Allergi- & fødevare­intolerance test

Du kan med en enkel blodprøve undersøge nærmere om du har allergier og fødevareintolerancer. Vi tester for 90 forskellige allergener og 60 forskellige mad relaterede intolerancer.

Her er en liste over de allergener og intolerance der findes i vores panel >

Selve testen tages via en blodprøve som bliver taget af vores autoriserede og kompetente personale.

Skriv gerne til vores mail (info@validahealth.dk) hvis du har yderligere spørgsmål om testen.

Pris: kr. 1.950 (inkl. moms)

Rejse­- og Fit for Flight-certifikater

Rejse­- og Fit for Flight-certifikater

Skal du ud at rejse? Vi er specialister i Coronapas og Rejsecertifikater. Vores certifikater er godkendt af myndigheder i hele verden.

Vi kan også udstede et ’’Fit-for-Flight’’-certifikat efter endt sygdomsforløb med COVID-19, hvis du stadigvæk tester positiv.

Spørgsmål og svar

HIDDEN

Hvornår får jeg mit testresultat?

Resultater fra antigen og antistof hurtigtests modtages som regel indenfor 30 minutter. Testresultat fra din PCR test modtages iflg. vilkår for den bookede service. Tests booket med resultat næste dag modtages som regel inden kl. 14:00 dagen efter. Resultat fra ELISA antistof test med venøs blod prøve leveres senest følgende dag.

Hvordan får jeg mit testresultat?

Når dit testresultat er klar, vil du modtage en notifikation på SMS og en email, hvis du har delt din e-mailadresse med os. I notifikationerne finder du et link, som tager dig til en login side, som kan tilgås direkte på din mobil eller laptop.

På login siden bedes du indtaste dit mobilnummer (landekode fra drop-down menuen og resten indtastes manuelt) og enten fødselsdag eller CPR-nummer. Anvend samme data du registrerede ved tilmelding til test. Bekræft at dine data er angivet korrekt og tryk ”Submit”.

På næste side, bedes du indtaste en SMS bekræftelseskode, som du vil modtage på din mobil. Normalt vil du modtage din kode efter få øjeblikke, men hvis du opholder dig i udlandet eller anvender en udenlandsk telefon i Danmark, kan der gå indtil flere minutter. Indtast den 6-cifrede kode, bekræft den er korrekt, og tryk ”Submit”.

Du vil dernæst blive logget ind til dit personlige testkartotek. I kartoteket vil du finde alle dine testresultater oplistet, fra nyeste til ældste. Test­certifikater kan tilgås direkte fra kartoteket eller downloades som pdf.

Testcertifikatet indeholder en QR-kode, som tredjeparter, fx. ved landegrænser, kan anvende til at verificere certifikatets indhold.

Jeg har ikke modtaget en email notifikation, men jeg har modtaget SMS notifikation

Det er muligt, at vores email notifikationer fanges i dit spamfilter/junkmail. Vi anbefaler derfor, at du først ser der. Bemærk, at du ikke behøver din email notifikation for at logge ind.

Jeg har modtaget en email notifikation, men ingen SMS notifikation

Hvis du opholder dig i udlandet eller roamer på en udenlandsk telefon i Danmark, kan det tage længere tid for en SMS at komme frem. Vent gerne op til 15 minutter på din SMS notifikation. Hvis SMS stadig ikke er kommet frem, og du ikke formår at generere en SMS kode på login siden, er der muligvis fejl i telefonnummeret vi har registreret for dig.

Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv, at du har modtaget email, men ikke modtager SMS beskeder. Angiv dit korrekte telefonnummer og fulde navn. Du bedes ikke angive CPR-nummer. Vi vil normalt opdatere din information indenfor 1 time.

Jeg har modtaget SMS notifikation, men kan stadig ikke logge ind til mit resultat

Efter at have indtastet mobilnummer og enten fødselsdato eller CPR-nummer modtager du stadig ikke SMS kode på login siden. Vær opmærksom på, at dit mobilnummer (landekode fra dropdown og resten indtastes manuelt) og enten fødselsdag eller CPR-nummer er angivet korrekt.

Hvis du er i udlandet og roamer på din mobil, kan SMS være flere minutter om at komme frem. Undlad at bede om ny kode lige med det samme, idet den nye kode vil ankomme efter en evt. første SMS, der nu ikke længere er gyldig.

Hvis du efter at have forsøgt login med både din fødselsdato og dit CPR-nummer stadig ikke kan tilgå resultatet, kan der være et problem med dine data. Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv, at du har modtaget SMS notifikation, men ikke kan tilgå dit testresultat. Angiv dit telefonnummer og fødselsdato (men ikke CPR-nummer). Vi vil opdatere dine data inden for 1 time og sender herefter en ny SMS som bekræftelse herpå.

Jeg skal bruge mit testcertifikat til at rejse med men mit pasnummer er ikke angivet

Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv dit mobilnummer og det pasnummer, som skal tilføjes dit testcertifikat.

Jeg har tilgået mit testresultat, og der er fejl i mine personlige informationer

Skriv venligst til support@validahealth.dk og angiv dit mobilnummer og de personlige data, som skal opdateres. Hvis der er fejl i dit CPR-nummer, bedes du venligst gøre os opmærksom på dette uden at angive det korrekte, og vi ringer dig op.

Kan I udstede et Fit for Flight-certifikat, hvis jeg efter endt sygdom stadig tester positiv?

Hvis man har testet postiv for COVID-19 hos Valida Health og er kommet igennem sygdommen, kan vi hjælpe med at udstede et ”Fit for Flight”- certifikat. Dette certifikat skal vise hvornår man er testet positiv med COVID-19, og at man har overstået sygdommen. Denne service gives, da COVID-19 kan påvises flere måneder efter endt sygdom.

Har det indflydelse på mit coronapas for COVID-19 immunitet, hvis jeg bliver testet positiv igen?

I Danmark har det ikke indflydelse på dit Coronapas for COVID-19 immunitet, hvis du i løbet af de første 12 uger efter første positiv test, bliver testet positiv for COVID-19 igen. Her anses det nemlig for, at det er samme virus, der fører til den positive test. Hvis du bliver testet positiv for COVID-19 ved en PCR-test efter 12 uger fra din første test for COVID-19, vil det udløse et nyt Coronapas for COVID-19 immunitet, når testen er 14 dage gammel til brug i Danmark.

Hvordan bestiller jeg en test udført på mit hotel eller min privatadresse?

Du kan kontakte os for en aftale alle ugens dage på tlf. 3140 2244 eller info@validahealth.dk.

Se vores tilsynsrapport

Med en upåklagelig tilsynsrapport har Styrelsen for Patientsikkerhed dokumenteret, at Valida Health er sundhedsmæssigt velorganiseret med gode procedurer og en høj grad af systematik.

Our license to operate