Virksomhed

Hos Valida Health har vi et mål om at forebygge sygdom og hjælpe virksomheder med at fremme deres medarbejderes sundhed. Vores avancerede Health-Tech-platform giver os mulighed for at tilbyde skræddersyede sundhedsløsninger til virksomheder og organisationer. Vi tilbyder en bred vifte af sundhedstests, herunder blodprøver, fødevareallergitest, tarm microbiom-test, DNA-analyser, medicinsk profilering og vaccinationer, der giver en effektiv måling af virksomhedens sundhedsniveau og muliggør målrettede løsninger til medarbejderne.

Vi tilbyder personlige sundhedstjek, der er baseret på medarbejdernes profil, og alle former for sundhedstjek kan udføres på virksomheden. Vi starter med at måle “pulsen” på sundheden i virksomheden og den enkelte medarbejder, ved at bede medarbejderne om at besvare et spørgeskema om deres sundhedsprofil, som er nøje udformet til at identificere hver enkelt medarbejders sundhedsudfordringer og livsstil. Udover personlige sundhedsvejledninger til den enkelte medarbejder, tilbyder vi også foredrag og sundhedscoaching i virksomhederne.

Vores Healthtech-platform er unik, da den kan tilpasses den enkeltes sundhedsmæssige udfordringer og overholder GDPR-lovgivningen. Medarbejderne ejer deres data, men virksomheden får en helhedsrapport med forslag til, hvordan medarbejdernes sundhed kan forbedres. Vores dashboard og statistikker giver et realistisk billede af jeres ansattes sundhed og trivsel, og hvor det kan betale sig at fokusere på forbedringer.

Vi samarbejder med et panel af eksperter inden for forskellige områder som ernæring, hormoner, medicin og motion for at sikre, at vores løsninger er i overensstemmelse med de nyeste videnskabelige resultater. Vi tror på, at forebyggende sundhed kan føre til besparelser på lang sigt og øge trivsel og popularitet på arbejdspladsen.

Vi udbyder og integrerer skræddersyede sundhedsløsninger til danske virksomheder og institutioner

Scroll to Top