Valida-Health-tests

THE GOLD STANDARD – når kun det bedste er godt nok.

“Medarbejderne har taget godt imod tilbuddet, fordi coronavirus har ligget alle på sinde på det seneste. Med disse tests får medarbejderne afklaring og ro i sindet.”

BETTINA HASSING, HR MANAGER, LUNDGRENS

[ anchor – hidden ]

LABORATORIETESTS
– Svar samme dag

Valida Health udfører gennem certificerede sygeplejersker og læger tests på stedet, som det passer dig bedst, og kun med globalt  PCR-podepinde i næsen eller halsen.

Med svar samme dag kan Valida Health hjælpe din organisation med at forblive sikker og fortsætte den daglige drift.

Valida Health har et mål om kun at bruge tests med den højeste detektionsrate og kun arbejde med de allerbedste. Vi er stolte af at kunne tilbyde PCR-tests fra blandt andet danske PentaBase, som er anerkendt over hele verden.
 

[ anchor – hidden ]

 

ANTISTOFTESTS
– Svar inden for 20 minutter

Antistoftests fra Valida Health (Rapid Test SARS-COV-2 IgM/IgG Gold) vil med en 99,3% detektionsrate afgøre, om dine medarbejdere har haft COVID-19 og har udviklet en antistofrespons både med det kortsigtede antistof IgM og det langsigtede antistof IgG. Valida Health-tests produceres i Italien af medicinalvirksomheden TecnoGenetics og er både CE- og FDA-godkendte.
Individuelle rapporter sendes direkte til medarbejdernes mobiltelefon inden for blot 20 minutter. Din virksomhed kan spore eksponering på tværs af organisationen, identificere transmissionsruter og relationer til organisatoriske omgivelser og politikker.