FoodPrint® 200+ fødevareintolerance test
Hvad testes der for?
FoodPrint® 200+ fra Cambridge Nutritional Sciences anvender avanceret immunoassay-mikroarray-teknologi til at detektere fødevarespecifikke IgG-antistoffer mod 220 forskellige fødevarer.
Hvad er en IgG?
IgG står for Immunoglobulin (type G). Immunoglobuliner er en klasse af proteiner, der fungerer som antistoffer produceret af immunsystemet som reaktion på fremmedlegemer, der trænger ind i kroppen.
Der er flere forskellige typer immunglobuliner, hvor IgA, IgE, IgG, IgM er de mest kendte.
Er det muligt at have høje IgG-niveauer og ikke opleve symptomer?
Ja, nogle mennesker har høje IgG-niveauer til visse fødevarer, men har overhovedet ingen symptomer.
Dette skyldes højst sandsynligt, at deres immunsystem er ekstremt effektivt til at fjerne antigen-antistofkomplekserne, før de har chancen for at blive aflejret i vævene og forårsage et problem. Selvom det er rigtigt, at visse almindelige fødevarer er mere tilbøjelige til at vise et positivt resultat, f.eks. hvede, mælkeprodukter, soja.
Ofte stillede spørgsmål
Frequently asked question
Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.
Frequently asked question
Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.
Bestil tid til en fødevareintolerance test
Vores dygtige sundhedspersonale står klar til at hjælpe dig, hvis du skal have taget en fødevareintolerance test