En virksomhed i udvikling

Vi har det seneste år valgt at investere i at bygge et mere avanceret Health-Tech system, som nu er en komplet, patient centered, brugerdefinerbar enhver-diagnostisk testplatform til patienter, virksomheder og organisationer.

Vores Healthtech-platform er unik, da den kan tilpasses den enkeltes sundhedsmæssige udfordringer og overholder GDPR-lovgivningen. Medarbejderne ejer deres data, men virksomheden får en helheds rapport med forslag til, hvordan medarbejdernes sundhed kan forbedres. Vores dashboard og statistikker giver ledelsen et realistisk billede af de ansattes sundhed og trivsel, samt hvor det kan betale sig at fokusere på forbedringer.

Vi tror på, at forebyggende sundhed kan føre til mange besparelser på sigt og øge trivsel og popularitet på arbejdspladsen.

Er du interesseret i vores health-tech-platform Valida Health 2.0, kontakt hovednummeret.

Om os

Valida Health ApS blev stiftet i maj 2020, og var en af de første virksomheder i Danmark, som tilbød corona-test til virksomheder. Alle test blev kørt i det nyudviklede Valida Health-Tech system, som blev bygget med direkte upload til corona-passet og min sundhed.

Gennem pandemien har Valida Health haft knap 2 millioner test gennem systemet, heriblandt en bred palette af danmarks erhvervsliv samt diverse udbud i offentlige virksomheder. Valida Health-Tech system er desuden blevet benyttet af diverse laboratorier og lægehuse under pandemien.

Udover test, har vi også hjulpet mange virksomheder med at vaccinere deres medarbejdere både for influenza og med COVID-19 boosters.

Mød os

 •  

  Eva Møllenbach

  Professionbachelor i Ernæring & Sundhed

  Kontakt Eva
 • Jonathan Grønlund

  Tech supprt & Sundhedspersonale

 • Sandra Vystravel

  Stress & management Coach

 • Eva Houmann Christensen

  Psykoterapeut

 • Ulf Bech Christensen

  Investor og Bestyrelsesformand

 •  

  Lykke Ryum Larsen

  Co-Founder & Bestyrelsesmedlem

  Kontakt Lykke