Ekspertise i vaccinationer til dit velvære

Influenza og COVID vaccination

Valida Health er din betroede partner inden for sundhedspleje, der prioriterer dit velbefindende. Vi kombinerer vores ekspertise med et engageret team af sundshedsfagfolk for at levere førsteklasses vaccinationstjenester.

Hos Valida Health tilbyder vi en række forskellige vaccinationsløsninger til både privat og erhverv. Som din sundhedspartner, mener vi at man bør investere i personlig og kollektiv immunitet.

Vacciner

Vaccinationer

Hos Valida Heath tilbyder vi en række forskellige vacciner både til privatpersoner og virksomheder. Vi forstår vigtigheden af vaccinationer for at bevare dit helbred og beskytte dig mod potentielle sygdomme. Valida Health er dedikeret til at tilbyde omfattende vaccinationsløsninger for at opnå optimal sundhed. 

Vi anbefaler, at man bliver vaccineret, da det er en effektiv forebyggelse, der reducerer risikoen for at blive smittet. Vi har alle slags vaccinationer til rådighed, så kontakt klinikken, hvis du har forespørgsler på specifikke vacciner.

Læs om vores vacciner
Vaccination

Influenza-vaccine

Hos Valida Health tilbyder vi en højdosis 4-valent influenza-vaccine, som hjælper med at nedsætte risikoen væsentligt for at blive syg med influenza. Alle mennesker kan få influenza, men det er især ældre mennesker over 65 år samt personer med kroniske sygdomme, som er udsatte for et besværet sygdomsforløb. Det skyldes, at influenza er en virusinfektion, der rammer luftvejene. 

Hos Valida Health anbefaler vi, at man bliver vaccineret fra oktober til udgangen af året. Hvis man er i risikogruppen som beskrevet tidligere, så er det enormt vigtigt, at man får influenzavaccination da influenza udgør en særlig risiko for mange af de samme mennesker, der er særligt udsat for at få covid-19.

Book en vaccine
COVID Vaccine

COVID-booster

Hos Valida Health tilbyder vi ligeledes en covid-booste, som er afgørende for at opretholde og forbedre immuniteten mod COVID-19. Den styrker kroppens evne til at bekæmpe virussen og beskytter mod alvorlige sygdomsforløb.

Vaccinen er særligt vigtig for personer med nedsat immunforsvar, ældre og personer med kroniske sygdomme. Den kan også være en god idé for alle andre, der ønsker at beskytte sig bedst muligt mod COVID-19.

Book en COVID booster