privat blodprøve

Alt du skal vide om at få en privat blodprøve hos Valida Health

Når det kommer til din sundhed, er det vigtigt at have adgang til præcise og pålidelige oplysninger. Hos Valida Health tilbyder vi avancerede blodprøver, der giver dig detaljeret indsigt i din krops tilstand. 


Vores omfattende udvalg af blodprøvepaneler er skræddersyet til at opfylde dine individuelle behov, uanset om du ønsker en generel sundhedsvurdering eller specifikke analyser som hormon- eller hjertekar-tests. Med vores erfarne team og hurtige resultater sikrer vi, at du får den bedste pleje og vejledning.

Hvorfor vælge en privat blodprøve?

Hos Valida Health tilbyder vi avancerede blodprøverpakker, der giver dig detaljeret indsigt i din sundhedstilstand. Vores brede udvalg af blodprøvepaneler er skræddersyet til dine individuelle behov, og vores erfarne læger og sygeplejersker står klar til at vejlede dig i valget af den rette pakke.

Vores blodprøvepaneler

Vi tilbyder følgende specialiserede blodprøvepaneler:


  • All-around
  • Vitamin og mineraler
  • Hjertekar-blodprøvepanel
  • Hormonanalyse til mænd
  • Hormonanalyse til kvinder
  • Elite-pakken
  • Træthedspakken
  • Omega-test
  • Fødevareintolerancetest

En tryg oplevelse

For dem, der har nålefobi, tilbyder vi en rolig og støttende atmosfære for at gøre oplevelsen så behagelig som muligt. Vores personale er trænet til at håndtere alle typer klientbehov.

Hurtige resultater

De fleste blodprøvesvar er tilgængelige inden for få timer og kan ses via Sundhed.dk og appen MinSundhed. For mere komplekse markører kan længere analysetid være nødvendig, hvilket vil blive meddelt på forhånd.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har fobi for nåle, har I erfaring med dette? 

Ja, vores personale er trænet til at håndtere nålefobi og skabe en rolig atmosfære.

Hvor modtager jeg svar på mine prøver? 

Resultaterne er tilgængelige på Sundhed.dk og i MinSundhed-appen. Du kan også få en telefonisk gennemgang med din behandler.

Hvor lang er ventetiden? 

De fleste svar er klar inden for få timer. For visse markører kan det tage længere tid, hvilket vi informerer om på forhånd.

Hvor bliver blodprøverne analyseret? 

Prøverne analyseres hurtigt, men visse markører kræver længere tid i laboratoriet. Dette informeres der også om på forhånd.