En blodprøve giver svar på din sundhed

  • Book din tid

    Ring eller book din tid online

  • Blodprøve

    Få foretaget din blodprøve i vores klinik

  • Svar

    Modtag svaret på din blodprøve efter 2-3 dage i MinSundhed appen

DNA Smile rapporterer om 20 genvariationer

DNA Smile er en genetisk test designet til at give indsigt i din mundsundhedstilstand og din disposition for at udvikle paradentose, tandkaries og andre systemiske sygdomme. DNA Smile rapporterer om 20 genvariationer involveret i de centrale biologiske områder, herunder medfødt immunitet, betændelse og erhvervet immunitet, Sweet-tooth disposition, afgiftning, lipidmetabolisme – som alle er centrale i håndteringen af periodontal og systemisk sundhed.

DNA Smile-rapporten tilbyder målrettede, personligt tilpassede kost-, ernæringsmæssige, livsstils- og mundsundhedsanbefalinger for at opveje mulige genetiske svagheder og optimere orale og systemiske sundhedsresultater. DNA Smile-testen giver nøgleindsigt i, hvordan biologiske områder fungerer*; medfødt og erhvervet immunitet og betændelse, samt sød tand. DNA Smile Plus giver også indsigt i lipidmetabolisme og afgiftning – som alle er centrale i behandlingen af periodontal og systemisk sundhed.

Book tid

Dit smil siger meget om din sundhed

Der er en hastigt voksende mængde af beviser, der understøtter sammenhængen mellem risiko for periodontal sygdom og udviklingen af andre kroniske sygdomme, herunder hjerte-kar-sygdomme, diabetes, visse kræftformer og kognitiv tilbagegang. At have indsigt i, hvordan genvarianter involveret i vigtige biologiske områder vil påvirke oral sundhed, kan guide en bedre klinisk beslutningstagning med henblik på at forbedre orale sundhedsresultater, men også for at optimere den generelle systemiske sundhed.

Vores mund er ikke kun til at smile, vores tænder kan mere end at tygge, og vores tunger mere end bare at smage og sluge. Mundhulen er et følsomt økosystem og porten til vores krop. Vi nærer os selv gennem munden, vi tal til andre gennem det – og det er centralt for hele kroppens sundhed. Hvis munden ikke er sund, udvikler der sig sygdomme: fra irritabilitet, træthed og overvægt til hjerte-kar-sygdomme til slagtilfælde, Alzheimers og kræft – alt begynder i munden.

Book tid

Ofte stillede spørgsmål

Hvad tester I?

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

Hvem er testen relevant for?

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

Hvad koster testen?

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

Book din tid

Book en tid til en blodprøve og få svar på om du mangler vitaminer eller mineraler

Book tid