Sådan kommer du i gang

 • Indledende konsultation

  Book en tid via linket til en kort telefon-konsultation. Sundhedspakken bestilles og din tid til blodprøvetagning planlægges.

 • Blodprøven

  Du får foretaget din blodprøve enten i vores klinik i Hellerup eller på dit lokale hospital.

 • Follow-up

  Ugen efter gennemgås alle svar telefonisk af vores sundhedsfaglige personale.

Book tid

Hvad indeholder Nordic Strong sundhedspakke?

Valid Health har i samarbejde med Nordic Strong sammensat en blodprøvepakke med nogle af mest essentielle markører.

Det er en bred pakke, der understøtter hjertesundhed, bedre performance, screening for diabetes, jernmangel hos kvinder og testosteron ved mænd .

Sundhedspakken indeholder: 

 • kolesterolmarkører
 • triglycerider
 • langtidsblodsukker
 • blodprocent
 • jern (for kvinder)
 • testosteron (for mænd)

Blodprocent: Hæmoglobin binder ilt og transporterer det rundt i kroppen, hvor ilten afgives til kroppens organer og muskler. Lave værdier af hæmoglobin er per definition blodmangel (anæmi), og der er mange årsager til blodmangel. Mange af symptomerne ved blodmangel og lavt hæmoglobin-niveau skyldes ilt-manglen fx; hjertebanken, forpustet, svimmelhed, træthed.

Kolesterol: LDL, HDL og triglycerider: Forhøjet kolesterol kan påvirke helbred negativt, og er en af hovedårsagerne til hjerte-kar-sygdom. Forhøjet kolesterol er ikke en sygdom i sig selv, men er en tilstand, der kan føre til åreforsnævring og øge risikoen for blodpropper. Derfor er det vigtigt, at man jævnligt holder øje med sit kolesteroltal, da et forhøjet kolesteroltal øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Ofte kan en omlægning til en sundere livsstil sænke et forhøjet kolesteroltal med 10 til 15 procent.

Langtidsblodsukker: En måling af langtidsblodsukkeret viser, hvordan niveauet af blodsukker har været de seneste 2-3 måneder. Langtidsblodsukker er en risikoindikator for udvikling af diabetes og kardiovaskulær sygdom (prædiabetes)

Jern: 4 ud af 10 kvinder i den fødedygtige alder lider af jernmangel. Den hyppigste årsag er for lidt jern i kosten. Kraftigt menstruerende kvinder er især i risiko pga. øget jerntab. Under graviditet øges jernbehovet pga. livmoderens og fosterets vækst og udvikling. De første tegn på jernmangel vil ofte være bleghed og træthed. Symptomerne overses oftest til at begynde med, da de ikke er så markante. Senere symptomer er nedsat immunforsvar, åndenød og svimmelhed.

Testosteron: Alle mænd oplever fald i testosteron-produktionen over år. Forskningen viser, at testosteron er involveret i aldringsprocessen og nedsat testosteron påvirker sexlyst, drive, kræfter, muskelmasse og det mentalt overskud. Ændringer i livsstil (såsom søvn, vægttab, motion, kost) kan booste testosteron-niveuet. Effekterne er:

 • Bedre humør, overskud og koncentrationsevne
 • Øget muskelmasse og styrke
 • Bedre rejsning og sexlyst
 • Styrkede knogler

For mænd, der oplever udtalte symptomer og ikke opnår tilstrækkelig lindring gennem livsstilsændringer, tilbyder Valida Health også medicinsk testosteronbehandling i samarbejde med vores speciallæge inden for endokrinologi

Pris:

Nordic Strong medlemmer kan få sundhedspakken til 1200,00 kr (normalpris 2000,00 kr)

Der kan tilkøbes yderligere markører, hvis dette ønskes.

Book din tid her