Samarbejdspartnere

Health Insurance Instantly logo

Health Insurance Instantly

Som de første og hidtil eneste i Danmark, tilbyder Health Insurance Instantly en international
helbredsforsikring med lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i hele
verden. Her er du dækket for hele dit helbred - både alvorlige og komplekse sygdomme som kræft,
og forebyggende undersøgelser og behandling.
 
Med en mission om, at enhver sygdom bør mødes med den bedste behandling verden kan tilbyde,
er du sikret de bedste og nyeste kompetencer, ikke bare i Danmark, men i hele verden.

Læs mere om Health insurance instantly her
Progardia logo

Progardia

Progardia er specialister i billeddiagnostik indenfor prostatakræft og brystkræft, men tilegner sig også dig, der ønsker at få vished om din krops helbredstilstand ved at få gennemført en helkropsscanning, eller en DEXA-scanning. Progardia i Middelfart er specialister i at lave MR-helkrop af højeste kvalitet i et særligt patientvenligt miljø. Scanningen i nyeste 3 tesla MR-scanner, hvor kvaliteten af undersøgelsen er væsentlig bedre end tidligere (1.5 tesla MR-scanner). Progardia er i øvrigt  eneste private aktør på det danske marked, der kan foretage MR-scanning af prostata jf. nationale og internationale retningslinjer.

Læs mere om Progardia her
Nina Torres Logo

Kosmetisk Klinik Nina Torres

Kosmetisk Klinik Nina Torres er en anerkendt kosmetisk speciallægeklinik, grundlagt af den erfarne kosmetiske sygeplejerske, Nina Torres. Med over 13 års ekspertise inden for kosmetisk sygepleje har Nina etableret en klinik, der fokuserer på at skabe et trygt og personligt miljø for deres kunder. Klinikkens engagement i faglighed og sikkerhed står i centrum for alle behandlinger, og kunderne kan forvente en unik oplevelse baseret på deres omfattende erfaring.

Klinik Nina Torres værdsætter mangfoldighed og stræber ikke efter et ensartet skønhedsideal. Deres mission er at fremhæve den individuelle skønhed hos enhver klient, uanset etnicitet, køn og alder.

Læs mere om Kosmetisk Klinik Nina Torres her
One thirty labs

One Thirty Labs

Hos One Thirty Labs tilbyder de en helt ny tilgang til sundhedsoptimering både udfra et forebyggende perspektiv såvel som i forhold til behandling af allerede eksisterende lidelser og sygdomme.
De tilbyder behandlinger med EMS-træning, MMS, Whole-Body-CRYO, infrarød-sauna mv

Læs mere omOne Thirty Labs her